O.U.G. nr. 104 din 2001 privind organizarea şi funcţionarea Poliţiei de Frontieră Române
0 of 21 Questions completed
Questions:
You have already completed the quiz before. Hence you can not start it again.
Quiz is loading…
You must sign in or sign up to start the quiz.
You must first complete the following:
0 of 21 Questions answered correctly
Your time:
Time has elapsed
You have reached 0 of 0 point(s), (0)
Earned Point(s): 0 of 0, (0)
0 Essay(s) Pending (Possible Point(s): 0)
În conformitate cu prevederile O.U.G. nr. 104/2001 privind organizarea şi funcţionarea Poliţiei de Frontieră Române, Poliţia de Frontieră Română se organizează:
Conform prevederilor O.U.G. nr. 104/2001 privind organizarea şi funcţionarea Poliţiei de Frontieră Române, Poliţia de Frontieră Română se organizează la nivelul punctelor de trecere a frontierei de stat în judeţele din interiorul țării:
Conform prevederilor O.U.G. nr. 104/2001 privind organizarea şi funcţionarea Poliţiei de Frontieră Române, cu modificările și completările ulterioare, Inspectoratul General al Poliţiei de Frontieră este condus de un inspector general numit prin:
Conform prevederilor O.U.G. nr. 104/2001 privind organizarea şi funcţionarea Poliţiei de Frontieră Române, adjuncții inspectorului general al Inspectoratul General al Poliţiei de Frontieră sunt numiți prin:
Potrivit O.U.G. nr. 104/2001 privind organizarea şi funcţionarea Poliţiei de Frontieră Române, cu modificările și completările ulterioare, din cadrul Consiliul Consultativ Superior face parte și:
Potrivit O.U.G. nr. 104/2001 privind organizarea şi funcţionarea Poliţiei de Frontieră Române, cu modificările și completările ulterioare, în aplicarea legii inspectorul general emite:
Conform prevederilor O.U.G. nr. 104/2001 privind organizarea şi funcţionarea Poliţiei de Frontieră Române, cu modificările și completările ulterioare, Garda de Coastă se organizează și funcționează în zona de competență corespunzătoare județelor:
Conform prevederilor O.U.G. nr. 104/2001 privind organizarea şi funcţionarea Poliţiei de Frontieră Române, cu modificările și completările ulterioare, Garda de Coastă are în structura sa organizatorică:
Potrivit O.U.G. nr. 104/2001 privind organizarea şi funcţionarea Poliţiei de Frontieră Române, cu modificările și completările ulterioare, în cadrul inspectoratelor teritoriale şi al Gărzii de Coastă se organizează şi funcţionează:
Potrivit O.U.G. nr. 104/2001 privind organizarea şi funcţionarea Poliţiei de Frontieră Române, cu modificările și completările ulterioare, componenta navală a Poliţiei de Frontieră Române se organizează şi funcţionează:
Potrivit O.U.G. nr. 104/2001 privind organizarea şi funcţionarea Poliţiei de Frontieră Române, cu modificările și completările ulterioare, șeful Gărzii de Coastă este numit şi eliberat din funcţie prin:
Potrivit O.U.G. nr. 104/2001 privind organizarea şi funcţionarea Poliţiei de Frontieră Române, cu modificările și completările ulterioare, șefii inspectoratelor teritoriale ale poliţiei de frontieră sunt numiţi şi eliberaţi din funcţie prin:
Potrivit O.U.G. nr. 104/2001 privind organizarea şi funcţionarea Poliţiei de Frontieră Române, cu modificările și completările ulterioare, adjuncţii şefului Gărzii de Coastă şi ai şefilor inspectoratelor teritoriale ale poliţiei de frontieră sunt numiţi şi eliberaţi din funcţie:
Conform prevederilor O.U.G. nr. 104/2001 privind organizarea şi funcţionarea Poliţiei de Frontieră Române, cu modificările și completările ulterioare, în zona de competenţă pe apa Poliţia de Frontieră Română are şi următoarea atribuţie specifică:
Conform prevederilor O.U.G. nr. 104/2001 privind organizarea şi funcţionarea Poliţiei de Frontieră Române, cu modificările și completările ulterioare, poliţişti de frontieră sunt desemnați organe de cercetare penală ale poliţiei judiciare prin:
Conform prevederilor O.U.G. nr. 104/2001 privind organizarea şi funcţionarea Poliţiei de Frontieră Române, cu modificările și completările ulterioare, organele de cercetare ale poliţiei judiciare din cadrul Poliţiei de Frontieră Române efectuează cercetarea penală pentru orice infracţiune săvârșită în:
Conform prevederilor O.U.G. nr. 104/2001 privind organizarea şi funcţionarea Poliţiei de Frontieră Române, cu modificările și completările ulterioare, poliţistul de frontieră este îndreptăţit să legitimeze şi să stabilească identitatea persoanei în situaţia în care:
În conformitate cu prevederile O.U.G. nr. 104/2001 privind organizarea şi funcţionarea Poliţiei de Frontieră Române, cu modificările și completările ulterioare, poliţistul de frontieră este îndreptăţit să legitimeze şi să stabilească identitatea persoanei în situaţia în care:
În conformitate cu prevederile O.U.G. nr. 104/2001 privind organizarea şi funcţionarea Poliţiei de Frontieră Române, cu modificările și completările ulterioare, dacă persoana legitimată sau condusă la sediul poliţiei de frontieră sau al altor instituţii prezintă simptome vizibile care relevă necesitatea acordării asistenţei medicale de urgenţă, poliţistul de frontieră:
În conformitate cu prevederile O.U.G. nr. 104/2001 privind organizarea şi funcţionarea Poliţiei de Frontieră Române, cu modificările și completările ulterioare, poliţistul de frontieră are dreptul de a utiliza cătuşe sau alte mijloace de imobilizare în scopul:
În conformitate cu prevederile art. 45 din O.U.G. nr. 104/2001 privind organizarea şi funcţionarea Poliţiei de Frontieră Române, cu modificările și completările ulterioare, ziua Poliţiei de Frontieră Române se sărbătoreşte, în fiecare an, la: